top of page
product_mc-slide.jpg

Kinglifter MC

Kinglifter MC kombinerar de bästa funktionerna i vår kompakta S-modell och den mångsidiga M-modellen. MC är rätt val om du har lite utrymme att arbeta i men ändå behöver en kraftfull motor och 2500 kg lyftkapacitet. Du kan välja en 31- eller 38 hk Yanmar-dieselmotor med direktinsprutning, 1 eller 3-hjulsdrift, 4-vägsdrift (sidlastare), master med en lyfthöjd på 2,2 till 4,05 meter, fasta eller utdragbara ben, många typer med gafflar och hjul och en rad alternativ.

Terberg Kinglifter strävar efter att erbjuda bästa möjliga korrosionsskydd. Ramen, masten och andra stålkomponenter erhåller en kataforetisk primer följt av en pulverbeläggning. Panelerna är tillverkade i rostfritt stål. Hjularmarna på standardmodeller är varmförzinkade. 4-vägsmodellerna har hjularmar skyddade med en kataforisk grunning och pulverbeläggning. Alla modeller är utrustade med arbetsbelysning, roterande fyr, parkeringsbroms och servostyrning.

Viktiga funktioner och alternativ: dubbel glidmast med räckvidd, lyftkapacitet 2000 eller 2500 kg. Lyfthöjden är 2200 till 4050 mm. Den dubbla rullmasten med saxförlängning är ett Terberg-patent och möjliggör fri utsikt genom masten, lägre vikt och snabbare drift. 4-vägsmodellen är en avancerad sidlastare som är lätt att hantera i trånga utrymmen.

Above the Clouds

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig för en kostnadsfri offert!

Fleningevägen 272 , 254 77,  Fleninge

Tel: 0171-244 60     |    info@swtl.se

SWTL_Logotype_blå-280.png
bottom of page