top of page
product_mc-slide.jpg

Kinglifter M

Kinglifter M är den mest mångsidiga modellen i vårt sortiment. Det är ett populärt val eftersom det finns i många olika versioner för att passa ett brett utbud av applikationer. Du kan välja en 31 eller 38 hk Yanmar dieselmotor med direktinsprutning, 1 eller 3-hjulsdrift, 4-vägsdrift (sidlastare), master med en kapacitet på 2 000 eller 2 500 kg och en lyfthöjd av 2,8 till 4,05 meter, fasta eller infällbara ben, många typer av gafflar och hjul och en rad alternativ.

 

Terberg Kinglifter strävar efter att erbjuda bästa möjliga korrosionsskydd. Ramen, masten och andra stålkomponenter erhåller en kataforetisk primer följt av en pulverbeläggning. Panelerna är tillverkade i rostfritt stål. Hjularmarna på standardmodeller är varmförzinkade. 4-vägsmodellerna har hjularmar skyddade med en kataforisk grunning och pulverlackering. Alla modeller är utrustade med arbetsbelysning, roterande fyr, parkeringsbroms och servostyrning.

Viktiga funktioner och alternativ: dubbel glidmast med räckvidd, lyftkapacitet 2000 eller 2500 kg. Lyfthöjden är 2200 till 4050 mm. Den dubbla rullmasten med saxförlängning är ett Terberg-patent och möjliggör fri utsikt genom masten, lägre vikt och snabbare drift. 4-vägsmodellen är en avancerad sidlastare som är lätt att hantera i trånga utrymmen. Den har en optimerad kraftöverföring och bra terränghantering.

Above the Clouds

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig för en kostnadsfri offert!

Fleningevägen 272 , 254 77,  Fleninge

Tel: 0171-244 60     |    info@swtl.se

SWTL_Logotype_blå-280.png
bottom of page