Historia
Vi är 3 st kollegor som samarbetat i många år med transporter över stora delar av Sverige. Vi har under flera år försökt att utveckla, förenkla och effektivisera arbetet för att tillgodose såväl kundens som chaufförens olika önskemål. Att också ha bolagens strävan mot en bättre miljö, ekonomi och ergonomi har varit vår utmaning varje dag. Och nu känns det som att vi har lyckats.

Vi tre har många års erfarenhet av påhängstruckar och kan se de fördelar arbetet med dessa är för alla inblandade. Det vi saknat hos de truckar vi använt oss av under tidigare år, har vi nu hittat i denna produkt. Det känns som en riktig lyckträff att vi nu har börjat ett samarbete med KingLifters tillverkare Terberg Machines i Holland, som erbjuder en påhängstruck vi länge har efterfrågat.Vi startade företaget i Augusti 2008, och har redan fått mycket positiv respons från många aktörer på marknaden. Vi känner också att vi har den erfarenheten bakom oss, som gjort att vi ”synat” denna påhängstruck i sömmarna. Vi vet vad vi haft för problem med tidigare truckar och vi vet också vad vi har saknat.

Påhängstruckarna
Så innan vi till sist bestämde oss för KingLifter, gjorde vi ett givande studiebesök nere i Holland och pratade med tillverkaren om våra tidigare problem och kommande önskemål.

Vi har idag en direkt kontakt med fabriken vilket gör att vi slipper alla de mellanhänder som annars brukar finnas. Detta gör att vi snabbt kan få svar på ev. driftstörningar och att vi snabbt kan ändra specifika detaljer innan produktionen av trucken sätts i gång.

Eftersom trucken finns i 3 olika grundmodeller kan man sedan välja in i detalj hur den ska anpassas för att fungera som bäst i den verksamhet man är i. Vi känner oss idag mycket nöjda med detta arbetsredskap och vi hoppas att även många med oss kommer att göra det i framtiden.

Vi har levererat drygt 120 st påhängstruckar varav 20 till de svenska försvaret de senaste 8 åren och vi erbjuder service i Enköping, Ulricehamn och Helsingborg. Vi har även egna reservdelslager i Enköping och Ulricehamn.